Δελτίο Τύπου της Ν.Μ. Κυπαρισσίας 04/10/2023

Κυπαρισσία 04/10/2023  
Γραφείο Αναπληρωτή Διοικητή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας».

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στα νοσοκομεία της χώρας, ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, τηνΠαρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας- Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, συνοδευόμενος από τη Γενική Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδη και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη.

Παρουσία της Διοικήτριας του Γ.Ν. Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, του Αναπληρωτή Διοικητή  Δημήτρη Λαμπρόπουλου , του  Διοικητικού Διευθυντή Θεόδωρο Ντέντε ,της Διευθύντριας Νοσηλευτικής υπηρεσίας Σταματίας Αλεξοπούλου, των Διευθυντών κλινικών και του εκπροσώπου του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου, επισκέφθηκε τους χώρους της Νοσηλευτικής Μονάδας όπου διαπίστωσε την σαφώς βελτιωμένη και αναβαθμισμένη εικόνα της Μονάδας.

 Κατόπιν σε σύσκεψη που ακολούθησε στο γραφείο του Αναπληρωτή Διοικητή και συντόνισε ο.κ. Θεμιστοκλέους συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τη λειτουργία, τη  στελέχωση και την  αναβάθμιση της νοσηλευτικής μονάδας.

Επίσης συζητήθηκε και η κτηριακή επέκταση του Νοσοκομείου με στόχο τη στέγαση όλων των υπηρεσιών σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτήριο σε επέκταση του υπάρχοντος κτηριακού συγκροτήματος.

Ο κ. Υφυπουργός τόνισε ότι το υπουργείο Υγείας βρίσκεται δίπλα στο προσωπικό για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας και την ασφάλεια των ασθενών της Περιφέρειας.

 

Με εκτίμηση,

                                                                                                     Δημήτριος Λαμπρόπουλος

                                                                                                  Αναπληρωτής Διοικητής

Γ.Ν Μεσσηνίας – Ν.Μ Κυπαρισσίας